Szerviz javítási, vállalási feltételek

I. A megrendelő amennyiben meghibásodott készülékének a megjavítását kéri, úgy e termék,a bejelentést követően,bevizsgálásra kerül. A bevizsgálási és szállítási költséget számla ellenében az elszállítás napján kell kiegyenlíteni. Szemrevételezés illetve műszeres hibamegállapítás során árajánlat tételére kerül sor. Az árajánlat a várható anyagköltség díja, amely a majdani végösszegtől eltérhet.

II. Amennyiben a javítást a megrendelő a saját elhatározásából nem kéri vagy a készülék bármilyen okból nem javítható,úgy a megrendelő bevizsgálási díjat köteles fizetni. Ha a bevizsgálás a szerviz telephelyén kívül történik,a kiszállási díjat(3000 Ft) is meg kell fizetni.A bevizsgálás díja 7.000 Ft.

V. A jótállás nem vonatkozik biztosítékcserére,illetve tisztításra. A készülékben lévő régi alkatrészekre garancia nincs.

VI. A garancia megszűnik-ütés, törés, rongálás, villámcsapás, hálózati túlfeszültség, túlzott hőhatás, szakszerűtlen üzembe helyezés, víz, illetve idegenkezűség esetén.

VII. Javításkor, a szerviz vagy a tulajdonos szállította-e a készüléket a szerviz telephelyére, vagy a javítás a helyszínen történt, ettől függ, hogy kell-e kiszállási díjat és szállítási díjkülönbözetet fizetni.

VIII. A megjavított terméket a vállalási határidő után 8 napig díjmentesen tároljuk. A megjavított készüléket kérjük 8 napon belül átvenni szíveskedjenek! A kölcsönösen megállapodott határidő lejárta után 8 nappal,tárolási költséget számítunk fel (300 Ft/nap). 14 napi tárolás után az el nem vitt készüléket alkatrész áron értékesítjük! Az értékesítésből származó összeget a javítási,szállítási,tárolási stb. díjak levonása után E megrendelő részére elkülönítve kezeljük.

IX. Amennyiben a készülék valamely oknál fogva (pl.: -alkatrészhiány-gazdaságosság-stb.-) nem kerül megjavításra,úgy a készüléket a vállalási határnap után 8 napig díjmentesen tároljuk,majd a megrendelő költségére naponta,napi tárolási díjat számítunk fel,maximum 2 hónapig,utána a készüléket értékesítjük. Az értékesítésből származó összeget,a bevizsgálási és tárolási díjak levonása után E megrendelő részére elkülönítve kezeljük.

X. Javítási rezsi óradíj: 7000 Ft/óra.

XI. Kiszállási,szállítási díj Debrecen belterületén 3.000 Ft/alkalom. Egyéb helyre megegyezés szerint,távolság függvényében.(125Ft/Km)

A megjavított terméket csak az átvételi elismervény ellenében és a számla végösszegének maradéktalan megfizetése esetén tudjuk a megrendelő használatába adni.